Tabaka baskes etiket diğer adıyla sheet sticker etiket siparişi vermek Express Baskı sayesinde çok kolay. 33×48 ve 33×70 tabaka ölçülerine etiketlerini kesim çizgileriyle birlikte yükle ve gerisini Express Baskı’ya bırak. Yarım kesimli tabaka halinde teslim alacağınız etiketlerinizi kolayca sökerek tabakadan ayırabileceksiniz.
Baskeslerin basımı oldukça zahmetsizdir ve kısa sürmektedir. Tek yapmanız gereken, sticker olarak bastırmak istediğiniz görseli bize getirmektir. Dijital baskı normal şekilde, görsel de yer alacak şekilde yapılır.Daha sonra da makine geriye sarılır ve görselin olduğu kağıdın kenarları kesilir.
Etiket Baskes Baskı
Expresstabela.com’da A6, A5, A4 ve A3 boyutlarında tabaka üzerinde farklı şekillerde etiketler. Yarım keski ile kolay ayıklanır. Hemen sipariş verin!
Baskı sonrası özel olarak görselin belirli yerlerden kesilmesi olayıdır.Özellikle adetli seri işler için kullanılır.Optik okuyucu kesim makinelerinde görsellerin kesimi yapılır.Çıkartma etiket olarakta düşünülebilir.Maliyetli bir uygulamadır.Elle ile kesilemeyen yada zor kesilen görsellerin çok rahat olarak baskes teknolojisi ile kesilirler.Daha düzgün işçilik çıkarması en önemli bir özelliğidir.Pürüzsüz yüzeylere uygulanırlar.
Baskes Etiket Nedir?
Bu etiket türü, dijital ortamda hazırlanan tasarımların yazıcıdan çıktı alındıktan sonra, istenilen şekle göre kesilmesiyle oluşur. Genellikle özel şekillerde kesim yapılır ve tasarımın sınırlarına sadık kalınır. Böylece standart formattan uzak, özgün ve dikkat çekici etiketler ortaya çıkar.
Baskes Folyo Baskı
Bas-kes folyo dijital baskı’yla istediğiniz şekil ve ebatta kendinden yapışkanlı çıkartma etiketlerinizi istediğiniz adetlerde sipariş verebilirsiniz. 1440 dpi Mimaki Eco solvent’te folyoya basılan bu etiketler sudan ve güneşten etkilenmeme özelliğiyle dış mekan da 2 yıla kadar dayanabilme özelliğine sahiptir.
Verilebilecek minimum sipariş ölçüsü kartvizit ölçüsüdür. (8 x 5 cm) En sona eklenen 2 rakamı etiketler arasındaki dizeleme boşluğu olarak 1 cm paydır. Hesaplama sırasında mutlaka eklenmelidir. Ölçüler doğru şekilde girildikten sonra kaç adet etiket isteniyorsa sepete eklenmelidir. Ayrıca bas-kes folyolar için çalışma dosyasının yanına kesilecek alanıda eklemeniz rica olunur.

