Vakum Harf Tabela

Vakum harf tabela özellikleri ve modelleri en uygun fiyatları ile expresstabela.com’da. Vakum kutu harf standları uygun fiyatlar ile burada. En uygun Vakum kutu harf tabela, fiyatları ve çeşitleri size gelsin.

Vakum Harf Tabela

Şişirilebilir (vakum) pleksiglas kutusunun harfi, termoform ve demolding ile üflenen LED aydınlatmalı pleksiglas işaretinin adıdır. Bu tabelalar şişirilebilir (vakum) pleksiglas kutunun harflerinde, reklamlarınızda, şirket adınızın veya logonuzun kabartmalı ve yuvarlatılmış köşelerinde (keskin değil) görünecektir. Şirketiniz için özel olarak hazırlanan şişirilebilir (vakum) pleksiglas harf tabelanızda, şirketin reklamlarını daha ilginç hale getirebilir ve şirkete daha fazla müşteri çekebilirsiniz. Şişirme Vakum Kutu Harf Tabela​ Fiyat veya model için Express Tabela Fabrikası üzerinden Teklif Almayı Unutmayınız.

Şişme pleksiglas mektup kutusu mektup kutusu mektup kutusu özel kalıplar kullanılarak üretilir. Şişirme teknolojisi ile yapılmış kutu şeklindeki harfler, LED aydınlatmalı pleksi ürünleri görsel efektlerde mükemmeldir. Şişirildiği için harfler boş olacak ve buraya istenilen rengi vermek için bir aydınlatma sistemi yerleştirilebilir. Mektup kutularının üretiminde organik malzemeler için farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Eczane, pleksiglas kutu harf sembollerinin kullanıldığı bir yerdir. Eczanede yazılan şişirilebilir organik parlak harfler, aydınlatma işaretleri olarak kullanılmaya hazırdır ve aydınlatma sisteminin yardımıyla geceleri bile kolayca görülebilir.

Pleksi Vakum Harf

Benzer şekilde, çerçeve harf işareti türleri farklı işyerlerinde kullanılır. Plexi çerçeve harf işareti, en iyi reklam ürünü olarak kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Pleksi şişirme yöntemi kullanılarak, dış reklam endüstrisi için çerçeveli kırtasiye üretilebilir. Gerekli harf şekli, pleksi makinede özel ısı direnci ile ısıtılan ve yumuşayan pleksi şişirme yöntemi ile verilir. Kullanım ve kullanım yerine bağlı olarak ışıklı veya ışıksız harf işareti olarak kullanılabilir.

Vakum pleksiglas harfler Plexi vakum şişirme özel şekiller yapılarak oluşturulabilir. Zemin farklı malzemelerle hazırlanabilir ve zemine Plexi çerçeve harfleri monte edilir. Alternatif olarak LED ışıkları ile de üretilebilir. Plastik cam, renkli, renksiz ve çeşitli renkler. Şeffaf ve yarı saydam. Kolayca işlenebilen, kesilebilen ve delinebilen hafif bir plastik yapıya sahiptir. Genellikle piyasada 1,5-2 5 mm kalınlığında düz plakalar şeklinde satılmaktadır. 90 ° C’de veya 90 ° C-115 ° C’de bir fırında ısıtılarak yumuşatılır. Şişirme Vakum Kutu Harf Tabela​ için hemen teklif almalısınız.

Vakum Harf Modelleri

Express Tabala olarak hızla gelişen dünya teknolojisini takip ederek gerek üretimin hızlanması gerek kaliteli ürün için makine parkurumuza kattığımız 150 x 300 cm Pleksi Vakum ve pres makinesi müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için yeniledik.

Pleksi kutu harf yapımını kolaylaştıran ve büyük kalıpları kısa sürede seriye dönüştürerek üreten Pleksi Vakum Makinası ayrıca temiz işçilik için en önemli pleksi harf ve kalıp üreten makinedir. Aşağıda Pleksi Vakum ve Pres makinamızdan çıkan örnek işleri göre bilirsiniz;

İstanbul geneli vakum harf tabela hizmeti verdiğimiz bölgeler.

Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kâğıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu